Női dolgozószoba

Olasz art deco étterem koncepciója
2020 április 15.
Türkiz nappali
2020 április 14.

EGY IGAZI NŐI DOLGOZÓSZOBA

Aki ide belép, azonnal beleszeret ebbe a dolgozószobába. Maga a Harmónia. Nők és férfiak egyaránt örömmel beszélgetnek itt, nyílnak meg coach ügyfelemnek. Mellesleg, ez a szoba home office-ként szolgál ügyfelemnek; és mennyire jó neki egy ilyen igényes környezetben - akár online - beszélgetéseket bonyolítani, nem?!
Helyszín:

Budapest 17.kerület

Dátum:

2019. nyár

Kép:

Naplemente, Egon Schiele


Ebből az állapotból indultunk ki. A tapéta gyönyörű, a dívány is. A szobának ezen felén alig kellett alakítani - pár bordó párnát teszünk még ki. De a szoba többi részét ehhez kellett igazítani.
Tapéta:

Tammi Mural, Tapetenagentur

A dívánnyal szemben ez a könyvkupac fogadott. Szelektált is ebből az ügyfelem, de alapvetően az volt a cél, hogy ezeknek pakoló bútort találjak, és egyáltalán: történjen valami ezen az oldalon is a szobában.
Tudtuk, hogy Egon Schiele-től fogunk képet választani - a festő ügyfelem kedvence. A már kész enteriőr-részlethez próbáljuk itt éppen.
Először meglepődött az ügyfelem a darumadártól... azóta már három madár is van a házban. Egyszerre nőies és férfias, mindenki kedvence.
Asztalka:

Crane, Zuiver

Férfi és női princípium között egyensúlyoztam a dolgozószoba tervezésekor. Ezért egy határozottan férfias komódot kerestem, amire sok nőies, bordó színű kerámiát tehetünk ki az Egon Schiele-kép körül.
Komód:

Daxx, Tenzo

Lámpa:

Ikea

Kiegészítők:

ID Design

LEHOCZKY LÉNA - BELESZERETŐS OTTHONOKAT, MENŐ IRODÁKAT, IMÁDNIVALÓ ÜZLETEKET TERVEZEK
ajánlatkéréslena@lehoczkylena.com • +36 (20) 959 9007 • Copyright 2012-2020 lehoczkylena.com •

Proud BNI member NYIAD
Magyar