Olasz trattoria étterem koncepciója

Olasz étterem koncepciója provokatív stílusban
2020 április 15.
Olasz art deco étterem koncepciója
2020 április 15.

OLASZ TRATTORIA ÉTTEREM KONCEPCIÓJA

A második olasz éttermi design koncepciónkban egy hagyományosabb trattoriát álmodtunk meg. Terrakotta és zsályazöld - minden színt visszafogott, “puha”, de nem kopott! Fa, mozaikok, patinás fémek. Modern részletekkel balanszíroztuk ki a tradíciókat.
Partnerem:

Takács Sylvie, Sheglows

Helyszín:

Budapest 5.kerület

Dátum:

2020. január


Terracotta és puha zöld - itt mindenhol a színek enyhe árnyalatait alkalmaztuk. Szép komplementer színek, ahogy minden piros és zöld - ezért is szeretjük. Mivel ezek természetes árnyalatok (fűszerek, föld, ételek, levelek, erdő), ezért is illenek nagyon egy étteremhez.
Úgy próbálunk egyensúlyozni modern és hagyományos között, h modern formavilágú bútorokat IS beválogatunk (pl székek), de a színük visszafogott (ahogy az egész színvilág), anyaguk klasszikus vagy picit vintage. Ha csak tradicionális lenne, akkor a fiatalabb vendégeket nehezen tudnánk bevonzani az étterembe. Olyan ez, mint egy termék/márkafejlesztés!
Többféle hagyományos burkolatot is javasoltunk az olasz étterembe, igazodva a színpalettához. Cementlapos padlócsempe, mozaik, igazi faparketta, vintage belga téglaburkolat.
Csempe:

Marrakeshcsempe; ACdesign

Téglaburkolat:

Nelissen

LEHOCZKY LÉNA - BELESZERETŐS OTTHONOKAT, MENŐ IRODÁKAT, IMÁDNIVALÓ ÜZLETEKET TERVEZEK
ajánlatkéréslena@lehoczkylena.com • +36 (20) 959 9007 • Copyright 2012-2020 lehoczkylena.com •

Proud BNI member NYIAD
Magyar