Türkiz nappali

Női dolgozószoba
2020 április 14.
Dinostratus House, Athen
2020 április 14.

TÜRKIZ BELESZERETŐS NAPPALI

Kedves, bátor ügyfelemet ezzel az inspirációs montázzsal nyertem meg. Sötét türkiz nappalit terveztem neki, melyben ez az elképesztő tapéta adja a fókuszpontot. Bárki belép ide, azonnal beleszeret ebbe az enteriőrbe!!! Hajrá bátorság!!
Helyszín:

Budapest 17.kerület

Dátum:

2019. első fele

Tapéta:

Nora, Glamora


Ez valójában nem is klasszikus tapéta (amelyen ugyanaz a minta ismétlődik valamilyen ritmusban), hanem ún. mural, mondhatni poszter. Számozott tekercsekben érkezik meg a kép, és nagyon körültekintően kell feltenni. Ügyfelem azóta is mindennap csak ül a nappaliban, és élvezi a lenyűgöző látványt.
Tapéta:

Nora, Glamora

Ilyen volt a nappali az első bejáráson. Ügyfeleim az új, kényelmes kék díványukat megtartották - ez volt az egyik kiindulópont tervezéskor.
Imádom a gyerekeket (nekem is van három), a gyerekrajzokat is, ám szívesebben teszem kiapadhatatlan alkotásaikat büszkeség falakra közlekedőkbe, vagy gyerekszobákba. És akkor rakhatok csinos tapétát a nappaliba ;)
Rálátás az étkezőből a nappaliba. Látszik, hogy magas minőségű a parketta, az ajtók. Csak be kell fejezzük az egészet...
Minden ügyfelemnek azt mondom, a falszínnel várjuk meg a tapétát. Persze, a színt kitaláljuk korábban, de a színkódot a tapétával kell összeegyeztetni a szoba fényviszonyai közepette. Érdemes 2-3 árnyalatot is kiválasztani a színkártyáról, majd kikevertetni mintafestéket, és a falon kipróbálni.
Több falra is kenjük fel a mintát - másképp esik rájuk a fény, más lehet egy picit a színük. És várjuk meg a festék megszáradását!!
Nem felejtem el ezt a momentumot: ügyfelemmel összeölelkeztünk, annyira boldogok voltunk a látványtól. Elkészült a márványkandalló is, mely biokandallót rejt. Hát nem csodálatos??? Imádom az ilyen hatásos enteriőröket, amikor bevállalunk egy erősebb színt.
Tovább fokoztuk a hatást az állólámpával. Alig várom már, hogy mindent megvegyenek ügyfeleim, teljes legyen az enteriőr, és megmutathassam a profi végeredményt.
Ez egy olyan médiaszekrény, amelyet három eltérő stílusú nappaliba is beválogattam ügyfeleimnek. Ritka szép a fafelület, a lábforma. Végre, ide is megérkezett!
Médiaszekrény:

Class, Dutchbone

Szőnyeg:

Lucens, ID Design

Sok tükröt néztünk végig, amíg megleltük a legszebbet.
Tükör

Art & deco

LEHOCZKY LÉNA - BELESZERETŐS OTTHONOKAT, MENŐ IRODÁKAT, IMÁDNIVALÓ ÜZLETEKET TERVEZEK
ajánlatkéréslena@lehoczkylena.com • +36 (20) 959 9007 • Copyright 2012-2020 lehoczkylena.com •

Proud BNI member NYIAD
Magyar