Editék kiválasztásra kerültek, újratervezzük a házukat
2020 szeptember 29.
Újratervezés az árvízkárosult Böhönyén
2020 október 21.

Újratervezés második hete: Gelse

Elstartolt Újratervezés 2. heti adása a TV2-n.
Egy kilencfős gelsei család, Fruzsi és a gyerekek bekerültek a műsorba.
Számomra ennek a családnak a története, helyzete mind a mai napig hihetetlen, felfoghatatlan. Amit Fruzsi tesz, ahogy él a sok gyerekkel (két saját, és: a többi mind a testvére.......) minden tiszteletem az Övé. Róluk és házukról szól ez a hét. Itt láthatjátok a hétfői adást:


Itt pedig a keddi adás:A videó elindítása előtt fogadd el a sütihasználatot, majd kattints a képre, hogy megjelenjen a lejátszó ikon!


Amíg Ördög Nóri élményekkel szórakoztatja a családot Budapesten, Gelsén zajlanak a munkálatok. A ház elképesztően rossz állapotban volt. A tervezőnek, Prégel Nikinek és a kivitelező csapatnak arra kell/kellett megoldás találni, hogy miképp lehet a "normál" lakótérbe úgymond visszahozni a konyhát és a fürdőszobát, és talán a 18 éves Dávidnak elkellne egy önálló szoba. Eddig, ha mosdóba vagy enni kellett menni, bármilyen is volt az időjárás, ki kellett menni az udvarra.

Nekem nagyon tetszik az az ötlet, hogy épüljön be a házba szervesen a veranda, alakuljon át egy napfényes előszobává. A feng shui elmélete szerint házunkba a pozitív energiák a bejárati ajtón, az előszobán keresztül jutnak be otthonunkba. Üdvözöljük egy napfényes térrel ezeket a jó energiákat!

De mi következik még? Hogy alakulnak ki a vizes helyiségek? A mai részből ezek mind kiderülnek!

Újratervezés minden hétköznap 22:25-től a TV2-n, Ördög Nórával, Cseh Tomi kivitelezővel és velem!


https://tv2.hu/musoraink/ujratervezes/adasok
https://www.facebook.com/ujratervezestv2/
https://www.instagram.com/ujratervezesofficial/
Magyar