Stílusos enteriőr és wellness egyesítve

Kifinomult vendégváró üvegterasz
2024 június 18.
Egy pici Anglia Zuglóban
2024 július 3.
Kifinomult vendégváró üvegterasz
2024 június 18.
Minimalista vendégfogadó télikert
2024 június 18.

STÍLUSOS ENTERIŐR ÉS WELLNESS EGYESÍTVE

Kedves ügyfelem egy olyan pihenést támogató helyiséget álmodott meg erre a 100 négyzetméteres teraszra, ami bármikor átalakítható több fő fogadására alkalmas étkezőhelyiséggé barátok, munkatársak megvendégeléséhez.

Mivel nem szabályos téglalap formájú a terasz, a különböző funkciók szépen elfértek egymás mellett. Az étkezésre alkalmas szekciót el tudtuk választani: a nappali hatás és a relaxáció között maga a kültéri szófa háttámlája adja meg a finom elhatárolást. A pihentető wellness érzet kialakítása végett a jakuzzi központi helyet kapott.

Mivel a három egység eltérő rendeltetésű, kihívást jelentett, hogy minden egység maximálisan stílusos és funkcionális legyen kompromisszumok nélkül.  Ennek érdekében nagy hangsúlyt fektettem arra, hogy a helyiség legkisebb részletei is tükrözzék a stílus- és színvilágot.

A ház kőburkolatával harmonizáló színű bútorokat kerestünk, míg a jakuzzit védő soft-tub esetében a nyílászárók fekete színét hoztuk vissza.

Ez a stílus- és színvilágban való következetesség tette lehetővé, hogy végül egy csodálatosan stílusos enteriőr született.