Üvegterasz a Balaton-felvidéken

Polgári Miliő
2024 május 30.
Távol-keleti stílusú relaxációs oázis
2024 június 17.
Távol-keleti stílusú relaxációs oázis
2024 június 17.
Polgári Miliő
2024 május 30.

ÜVEGTERASZ A BALATON-FELVIDÉKEN

Ennek a gyönyörű üvegterasznak a kialakítását a Télikert Stúdióval közösen valósítottunk meg. Egy Balaton-felvidéki ház hozzáépített teraszából kellett egy étkezőt létrehozni, amely egész évben használható és teljesen egységben van a ház enteriőrjével. A télikertet mintegy a nappali meghosszabbításaként képzelte el az ügyfél, aki könnyed, a kilátást kevésbé zavaró megoldást keresett.


A hely adottságai miatt egyedi méretezésű (nem előregyártott) üvegteraszt készített az Télikert Stúdió, és a színterezett profilok színét és struktúráját a Megrendelő kívánsága szerinti színben készítették el, amely harmonizált a ház homlokzatával és nyílászáróival.


Ezt a harmóniát a berendezéssel is erősítettük. Olyan kültéri bútort választottunk, ami akár belső tereken is megállná a helyét. A komódok, a tükrök a falon, a függönyözés mind egy-egy plusz ötlet volt a nappali-érzés erősítéséhez.


A végeredmény egy különleges atmoszférájú élettér lett. Egy étkező a kert szívében, ahol még rossz idő esetén is élvezheti a család a természet közelségének és a stílusos otthon kényelmének kombinációját.